4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby… Přejít na celý popis
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Oheň a dým
-
Kuchařka z rybářské chaty
-
Domácí zabijačka
-
Ryby na talíři
-
Grilování
-
Grilování a mnohem víc
-
Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
-
Hovory s řezníkem
-
AKCE BBQ
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
AKCE Na grilu
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Grilování - Snadné recepty a rady
Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 215 x 270 mm
- datum dotisku
- 5.12.2024
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-271-0652-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 15.10.2018
- ean
- 9788027106523
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE