5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená… Přejít na celý popis
-
212 Kč s DPH Ihned ke stažení
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Udírny a uzení
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Převratné kvašení
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Klobásy a paštiky
-
Sušíme doma
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Zkvašeno
-
Hranolky - mezinárodní recepty, dipy a omáčky
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
-
Oheň a dým
-
AKCE Na grilu
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 170 x 235 x 9
- datum dotisku
- 14.11.2024
- ean
- 9788024742663
- Počet stran
- 128
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.04.2012
- isbn
- 978-80-247-4266-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Ingrid registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
očekávala jsem od knihy více praktických návodů, obsahuje pouze obecné informace a pár rad jak co dělat. ale jinak jsem spokojená
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE