Happy Place (Defekt)

Autor Emily Henry

Happy Place (Defekt) - Emily Henryová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený hřbet, zažloutlé ořezy stránek.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Two exes. One pact. Could this holiday change everything? Harriet and Wyn are the perfect couple - they go together like bread and butter, gin and tonic, Blake Lively and Ryan Reynolds. Except, now they don't. They broke up six months ago. And they still haven't told anyone. Which is how they end up sharing a bedroom at the cottage that has… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+4)

Lucy Gilmore: Čtenářský klub osamělých srdcí Hřejivý příběh o skupině nesourodých lidiček, kteří nikam jinam nezapadají a které spojuje jediné: láska ke knihám! Více informací

Popis

Two exes. One pact. Could this holiday change everything? Harriet and Wyn are the perfect couple - they go together like bread and butter, gin and tonic, Blake Lively and Ryan Reynolds. Except, now they don't. They broke up six months ago. And they still haven't told anyone. Which is how they end up sharing a bedroom at the cottage that has been their yearly getaway with their best friends for the past decade. For one glorious week they leave behind their lives, drink far too much wine and soak up the sea air with their favourite people. Only this year, Harriet and Wyn are lying through their teeth. The cottage is for sale so this is the last time they'll all be together here and they can't bear to break their friends' hearts. So, they'll fake it for one more week. It's a flawless plan (if you look at it through a pair of sunscreen-smeared sunglasses). But how can you pretend to be in love with someone - and get away with it - in front of the people who know you best? Brimming with characters you can't help but fall for and off-the-charts chemistry, HAPPY PLACE is Emily Henry's best novel yet.

Sdílet

Nakladatel
Viking
Rozměr
151 x 235 x 32
jazyk
angličtina
Počet stran
392
Vydání
1
isbn
DEF0000075425
Vazba
měkká vazba
datum vydání
6.06.2023
ean
DEF0000075425

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 48 hodnocení čtenářů

19× 5 hvězdiček 20× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Jiřina Semerádová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tahle knížka klame obalem , vypadá jako nádherná , povrchní holka a přitom má hloubku, smysl pro humor, dialogy ,které mají jiskru, jsou chytré. Možná pro někoho bude moc úvah, pocitů, bolesti ,ale emoce jsou tu jako nejlepší koření, při hledání svého místa. Za mě top.

    Přečíst více
  • Gabi0702 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Mě se knížka moc líbila, lehce se četla. Samozřejmě jsem ji koupila díky obálce ale i obsah je skvělý. Podle mě obsahuje knížka úplně vše, láska, zklamání, přátelství, trauma z dětství a hlavně to jak se spoustu lidí snaží zavděčit ostatním a zapomíná na sebe.

    Přečíst více
  • Kateřina Gerhátová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Nezajímavé postavy a opravdu nesmyslný rozchod. Prostě tato kniha nebyla to pravé. Nechápu přemýšlení postav, je to celé nesmysl. Dvě hvězdy jen za to, že to mělo aspoň trochu čtivost a do půlky mě zajímalo, jak to dopadne.

    Přečíst více
  • Tereza Purnochová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    "Pořád mi nejde do hlavy, že jsme se předtím neznaly, že nás tři spojil nudný bytový výbor ve Vermontu. Nejdůležitější přátelství v mém životě bylo rozhodnutí cizích lidí, náhoda. Vtipkovaly jsme, že naše spolubydlení musí být nějaký experiment financovaný vládou." Do knihy Kde je mi dobře jsem se pouštěla s vědomím, že se bude jednat o oddechové čtení Nicméně dostala jsem silný příběh, kde hlavní roli měla láska, druhá šance, ale i přátelství. ❤️ Kdy hlavním poselstvím byla lepší komunikace, a to jak ve vztazích s partnery, tak i mezi kamarády. "Jdi na místo, kde je ti dobře, Harriet, pomyslím si zoufale, jen abych si uvědomila, že jsem doslova na svém nejoblíbe: nějším místě. A on...je... tady." Příběh se točí kolem Harriet a Wyna, kteří dříve tvořili pár. Nicméně před pěti měsíci se rozešli a nikomu o tom neřekli. A teď mají jet se svými dlouholetými kamarády na každoroční výlet do Maine na chatu. Oba dva se pro "dobro všech" dohodnout, že bude lepší, když vztah budou předstírat. Přece nic hrozného. Jo, tohle se ale lehce řekne, ale provedení lehce pokulhává. Neboť z obou cítíte, že za ty měsíce odloučení vzájemné city nevyprchalaly. Jop, čeká je velmi náročný a zajímavý pobyt. "Napij se vody." "Nepotřebuju vodu," řeknu. "Potřebuju stroj času." "Tolik peněz nemám, Harriet. Mám jenom vodu." I když se příběh odehrává v přítomnosti, tak díky vzpomínkám máme možnost nahlédnout do jejich minulosti a právě díky těmto střípkům skládáme jednotlivé díly, které pak utvářejí celistvý obraz. A i když se mi tento prvek líbil, tak si myslím, že mohl být lépe zakomponován. Někdy mi to zdálo, jako kdyby se příběh tak nějak rozsekl a pak už nebyl tolik plynulý. "Pamatuješ si, co jsi mi řekl o svém mozku?" "Řekl jsi, že ti připadá jako ruské kolo." "Jako že všechny tvoje myšlenky neustále krouží a ty se po jedné natáhneš, ale je těžké u ní zůstat dost dlouho, protože se pořád točí." "Až na tebe. Jsi jako gravitace." "Všechno se točí." "Ale moje myšlenky se vždycky zčásti týkají tebe."

    Přečíst více
  • PražskáHolka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Miluju knihy v angličtině a tuto obzvlášť. Tak skvělá oddychovka - dlouho jsem takovou nečetla!

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda