Hra na přání

Autor Meg Shaffer

Hra na přání - Meg Shaffer PŘIPRAVUJEME

Kniha ( pevná vazba )

  • Vydání této knihy se připravuje
  • Předpokládané datum vydání je 2.10.2024
    Můžete provést předobjednávku

Předobjednat

Předpokládaná cena
299 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dávejte si pozor na to, co si přejete… Lucy Hartová ví lépe než kdokoli jiný, jaké je vyrůstat bez milujících rodičů. V dětství byla osamělá a zanedbávaná a útěchu nacházela v knihách, především v sérii knížek z Hodinového ostrova od Jacka Mastersona. Teď je jí šestadvacet, pracuje jako asistentka učitele a svou lásku ke knihám předává svým… Přejít na celý popis

V Královských zahradách Připravte se na děsivé noční můry a originální příběhy, které vás pevně lapí do svých spárů Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dávejte si pozor na to, co si přejete…

Lucy Hartová ví lépe než kdokoli jiný, jaké je vyrůstat bez milujících rodičů. V dětství byla osamělá a zanedbávaná a útěchu nacházela v knihách, především v sérii knížek z Hodinového ostrova od Jacka Mastersona. Teď je jí šestadvacet, pracuje jako asistentka učitele a svou lásku ke knihám předává svým žákům, mezi nimiž je i šestiletý osiřelý Christopher, který žije u pěstounů. Lucy by udělala cokoliv pro to, aby ho mohla adoptovat, ale zdá se, že pokud nebude mít dost peněz, chlapce jí nikdo nesvěří.

Lucy už se málem vzdává, když Jack Masterson nečekaně oznámí, že po letech napsal další knihu, a navíc vyhlásí soutěž, která se má konat v jeho domě na Hodinovém ostrově. Lucy se stane jednou ze čtyř soutěžících, kteří mohou vyhrát jediný rukopis této knihy, předat ho nakladateli a získat tak značnou sumu peněz.

Pro Lucy by výhra znamenala všechno – mohla by konečně adoptovat Christophera. Soutěž ale není snadná, protože jsou kolem nejen ostatní mazaní soutěžící, ale i bezohlední sběratelé knih a také ji rozptyluje až moc hezký ilustrátor Jackových knih. A sám Jack „Mastermind“ Masterson osnuje nástrahy, které navždy změní životy jich všech.

Sdílet

Nakladatel
Kontrast
Rozměr
130 x 200
Vydání
1
isbn
978-80-277-1492-6
Počet stran
320
Původní název
The Wishing Game
datum vydání
2.10.2024
ean
9788027714926
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda