Velká kuchařka Čech a Moravy
Velká kuchařka Čech a Moravy - Roman Vaněk,Jana Vaňková NOVINKA

Kniha ( pevná vazba )

Na prodejně

715 Kč s DPH
Běžně 799 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Velká kuchařka Čech a Moravy od Romana Vaňka a Jany Vaňkové je nově přepracovaný kompletní průvodce českou kuchyní. Na četná přání vychází tato legendární kniha v novém formátu A4 „Bílé řady Vaňkových kuchařek.“ 450 přehledných a srozumitelně vysvětlených receptů, které krok za krokem provázejí celou přípravou každého pokrmu. Přepracované… Přejít na celý popis

Julie Caplinová: Hospůdka v Praze Zda se Julie Caplinová objeví literárně i v Praze, jsme bedlivě očekávali, a konečně je to tu! Ponořte se do příběhu plného emocí, překvapení a kouzla naší Prahy. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velká kuchařka Čech a Moravy od Romana Vaňka a Jany Vaňkové je nově přepracovaný kompletní průvodce českou kuchyní. Na četná přání vychází tato legendární kniha v novém formátu A4 „Bílé řady Vaňkových kuchařek.“ 450 přehledných a srozumitelně vysvětlených receptů, které krok za krokem provázejí celou přípravou každého pokrmu.

Přepracované vydání obsahuje téměř 800 fotografií, stovky tipů, rad. Novinkou jsou odpovědi na nejčastější otázky, které lidé během vaření české klasiky hledají. Navíc je kniha rozšířena o přehledné váhové tabulky často používaných surovin, které jednoduše převádí lžíce, lžičky a gramy.

„Nová“ Velká kuchařka Čech a Moravy je bez nadsázky nejlepší českou kuchařkou současnosti, napsaná pro začátečníky, ale inspirativní i pro profesionály. Vše zásadní z české kuchyně najdete v jedné knize, která reflektuje nejen tradici, ale i současnou národní kuchyni.

Sdílet

Nakladatel
Prakul Production
Rozměr
218 x 305 x 40
jazyk
čeština
Počet stran
536
Hmotnost
2000 g
isbn
978-80-87737-72-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
10.12.2024
ean
9788087737729

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 77 hodnocení čtenářů

62× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Hana Daňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!

    Přečíst více
  • Ursus registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.

    Přečíst více
  • MisaZava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.

    Přečíst více
  • Katka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 679 Kč Nápověda