Kaukasis: A Culinary Journey through Georgia, Azerbaijan & Beyond

Autor Hercules

Kaukasis: A Culinary Journey through Georgia, Azerbaijan & Beyond - Hercules Nedostupné

Kaukasis: A Culinary Journey through Georgia, Azerbaijan & Beyond

Autor Hercules

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Skandál v rytmu charlestonu

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 198 Kč

Skandál v rytmu charlestonu

Award-winning cookbook author Olia Hercules takes a culinary trip through the Caucasus—the vibrant region that bridges Europe and Asia —and share the recipes, stories, and striking images of this rich region. In this gorgeous cookbook, Olia Hercules shares more than 100 dishes that celebrate the food, flavors, and unique culinary heritage of… Přejít na celý popis

Novoroční knižní výprodej. Čtení se slevou až 95 % Co nám přinese nový rok, to ještě nevíme, ale rozhodli jsme se, že je třeba ho začít novým čtením! Desítky knížek jsme na e-shopu i v prodejnách zlevnili až o 95 %. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Award-winning cookbook author Olia Hercules takes a culinary trip through the Caucasus—the vibrant region that bridges Europe and Asia —and share the recipes, stories, and striking images of this rich region. In this gorgeous cookbook, Olia Hercules shares more than 100 dishes that celebrate the food, flavors, and unique culinary heritage of the Caucasus—Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Russian, and Turkey. Kaukasis charts Olia’s exploration of this unfamiliar area and introduces its wonderful cuisine that combines European and Middle Eastern ingredients in ways that are fresh and new.Recipes:Mint AdjikaTsago’s Blackberry & Grape SauceSavory Peach & Tarragon SaladPlov with Pumpkin, Chestnut & WalnutZahir’s Stoned ChickenVine Leaf DolmaArmenian Cognac ProfiterolesRed Basil SherbetOlia Hercules was born in Ukraine and lived in Cyprus for 5 years before moving to London to study a BA in Italian language, followed by an MA in Russian and English. She then decided to train as a chef at Leith’s School of Food and Wine. She kicked off her culinary career working at London’s Union Market before becoming chef-de-partie for Ottolenghi’s. She has since gained national and international recognition for her culinary prowess and engaging personality and is a highly regarded chef, food stylist, and writer. Olia has appeared on The Food Network, launched an online startup (The Recipe Kit), contributes articles and video to the Guardian, which recently named her a Rising Star of 2015, and authored the critically acclaimed cookbook Mamushka. Find out more about Olia at oliahercules.com.

Sdílet

Nakladatel
Weldon Owen
datum vydání
1.01.2016
ean
9781784721640
Počet stran
240
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-78472-164-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda