5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Award-winning cookbook author Olia Hercules takes a culinary trip through the Caucasus—the vibrant region that bridges Europe and Asia —and share the recipes, stories, and striking images of this rich region. In this gorgeous cookbook, Olia Hercules shares more than 100 dishes that celebrate the food, flavors, and unique culinary heritage of… Přejít na celý popis
Co nám přinese nový rok, to ještě nevíme, ale rozhodli jsme se, že je třeba ho začít novým čtením! Desítky knížek jsme na e-shopu i v prodejnách zlevnili až o 95 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Simple
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Basque Country
-
The Witcher Official Cookbook: 80 mouth-watering recipes from across The Continent
-
Albert Can Cook
-
Sobremesa
-
Café Cecilia Cookbook
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Food of Italy
-
Italian American Forever
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Crarter's Kitchen
-
Chinese Enough
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
A Day in Hong Kong
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Persiana Everyday
-
Italia con gusto e amore
-
The Palestinian Table
-
Persian Feasts
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
The Nordic Baking Book
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Pocha
Award-winning cookbook author Olia Hercules takes a culinary trip through the Caucasus—the vibrant region that bridges Europe and Asia —and share the recipes, stories, and striking images of this rich region. In this gorgeous cookbook, Olia Hercules shares more than 100 dishes that celebrate the food, flavors, and unique culinary heritage of the Caucasus—Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Russian, and Turkey. Kaukasis charts Olia’s exploration of this unfamiliar area and introduces its wonderful cuisine that combines European and Middle Eastern ingredients in ways that are fresh and new.Recipes:Mint AdjikaTsago’s Blackberry & Grape SauceSavory Peach & Tarragon SaladPlov with Pumpkin, Chestnut & WalnutZahir’s Stoned ChickenVine Leaf DolmaArmenian Cognac ProfiterolesRed Basil SherbetOlia Hercules was born in Ukraine and lived in Cyprus for 5 years before moving to London to study a BA in Italian language, followed by an MA in Russian and English. She then decided to train as a chef at Leith’s School of Food and Wine. She kicked off her culinary career working at London’s Union Market before becoming chef-de-partie for Ottolenghi’s. She has since gained national and international recognition for her culinary prowess and engaging personality and is a highly regarded chef, food stylist, and writer. Olia has appeared on The Food Network, launched an online startup (The Recipe Kit), contributes articles and video to the Guardian, which recently named her a Rising Star of 2015, and authored the critically acclaimed cookbook Mamushka. Find out more about Olia at oliahercules.com.
- Nakladatel
- Weldon Owen
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781784721640
- Počet stran
- 240
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78472-164-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Radka Třeštíková a její novinka Bábovky na konci světa opět rozděluje čtenáře | RECENZE
- Obsadili jsme 6. místo v žebříčku nejlepších zákaznických zkušeností. Děkujeme!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Třpytivá: Druhý díl, který zvedá laťku celé série opravdu vysoko! | RECENZE
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE