4.8 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Tato knížka vás seznámí s mnoha druhy kávy, od lehké keňské s ovocnou příchutí nebo silné kolumbijské až po mně známé, jako je například indická Monsoom Mysore nebo Old Java. Je v ní popsáno pražení a mletí kávových zrn a způsoby přípravy kávy. Navíc obsahuje řadu zajímavých receptů na přípravu kávových nápojů a dezertů.
K tomuto produktu zákazníci kupují
Tato knížka vás seznámí s mnoha druhy kávy, od lehké keňské s ovocnou příchutí nebo silné kolumbijské až po mně známé, jako je například indická Monsoom Mysore nebo Old Java. Je v ní popsáno pražení a mletí kávových zrn a způsoby přípravy kávy. Navíc obsahuje řadu zajímavých receptů na přípravu kávových nápojů a dezertů.
- série
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění 2. díl z 8
- Další ze série
-
1.
Čaje a byliny
2. Káva
6. Oleje, octy a jiné přísady
8. Česnek a cibule
- Témata
- káva
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 126 x 163 x 8
- isbn
- 978-80-7209-514-8
- Počet stran
- 40
- datum vydání
- 19.03.2004
- ean
- 9788072095148
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.