3.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 10. 7. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
205 Kč s DPH
Běžně 229 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Autoři, nutriční sestra Vladimíra Havlová a lékař Petr Wohl, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu knihyse seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 propracovaných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Autoři, nutriční sestra Vladimíra Havlová a lékař Petr Wohl, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu knihyse seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 propracovaných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
- Nakladatel
- Vyšehrad
- Rozměr
- 145 x 205
- datum dotisku
- 10.03.2025
- ean
- 9788076017429
- Počet stran
- 128
- Vydání
- 4
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 2.02.2023
- isbn
- 978-80-7601-742-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.