0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečník uvaří jedlý, ba dokonce chutný pokrm.Tři stovky receptů, z nichž některé vznikly či byly vyzkoušeny před téměř třiceti… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kuřecí prsa na 78 způsobů
-
To nejlepší z drůbeže
-
Snadné kuře
-
Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice
-
Hity domácí kuchyně
-
Máma v kuchyni 2
-
Dobrůtky od babičky
-
Guláše a jejich příbuzní
-
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
-
Domácí medová kuchařka
-
Vajíčková kuchařka
-
Tajné bramborové recepty naší babičky
-
Císařská a královská kuchařka - Příběhy a recepty z časů monarchie
-
Domácí kuchařka - Recepty klasické, moderní i dietní
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
Náš rok v kuchyni
-
Coolinářka - Testováno na rodině
-
Domácnosti našich babiček II
-
Naše domácí recepty a návody z kopečku
-
NOVINKA Loudavé vaření 3: Další recepty pro pomalý hrnec
-
Knedlíky - 200 receptů
-
Babiččiny nepostradatelné rady pro vaření
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
Domácí levandulová kuchařka
Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečník uvaří jedlý, ba dokonce chutný pokrm.Tři stovky receptů, z nichž některé vznikly či byly vyzkoušeny před téměř třiceti lety, mohou začátečníkům pomoci při správné přípravě pokrmů a zkušeným domácím kuchařům rozšířit jejich zavedený jídelníček o nové druhy jídel.Kuchařské recepty v této knize se zaměřují na úpravu kuřecího masa. Kuřecí maso je v současné době na našem trhu k dostání v různém druhu zpracování - od kuřat celých mražených či chlazených přes naporcované okořeněné díly až po směsi na polévky a roztříděné drůbky.Recepty jsou rozděleny do skupin podle hlavního způsobu úpravy na polévky, dušená, grilovaná, pečená a smažená masa včetně minutek, saláty a speciality. Přípravou kuřecích pokrmů v mikrovlnné troubě se tato kuchařská kniha nezabývá, protože existuje celá řada publikací zaměřených na tento způsob úpravy.Ve většině receptů se jedná o poměrně jednoduchou technologii přípravy jídla s běžnými a cenově dostupnými surovinami. Autorka čtenářům přeje, aby si v této knize našli inspiraci pro svá nová oblíbená jídla, která jim budou chutnat a kterými potěší nejen sebe a členy své rodiny, ale i své přátele.
- Nakladatel
- Gen
- Rozměr
- 167 x 246 x 17
- isbn
- 978-80-86681-37-5
- Počet stran
- 198
- datum vydání
- 1.04.2004
- ean
- 9788086681375
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola