0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Award-winning chef Marc Vetri wanted to write his first book about pasta. Instead, he wrote two other acclaimed cookbooks and continued researching pasta for ten more years. Now, the respected master of Italian cuisine finally shares his vast knowledge of pasta, gnocchi, and risotto in this inspiring, informative primer featuring expert tips… Přejít na celý popis
Russ a Aurora se po jedné vášnivé noci znovu setkávají jako vedoucí letního tábora. Russ se snaží dodržet přísná táborová pravidla, zatímco Aurora si z toho hlavu nedělá. Dokážou vedle sebe v poklidu existovat, nebo jejich noc zažehla neuhasitelný požár? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Italian Cookery Course
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Food of Italy
-
The Complete Book of French Cooking
-
Dinner
-
NOVINKA At My Italian Table
-
Classic French Recipes
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
The Levantine Vegetarian
-
The Asian Pantry
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
The Preserving Garden
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
Award-winning chef Marc Vetri wanted to write his first book about pasta. Instead, he wrote two other acclaimed cookbooks and continued researching pasta for ten more years. Now, the respected master of Italian cuisine finally shares his vast knowledge of pasta, gnocchi, and risotto in this inspiring, informative primer featuring expert tips and techniques, and more than 100 recipes.
Vetri's personal stories of travel and culinary discovery in Italy appear alongside his easy-to-follow, detailed explanations of how to make and enjoy fresh handmade pasta. Whether you're a home cook or a professional, you'll learn how to make more than thirty different types of pasta dough, from versatile egg yolk dough, to extruded semolina dough, to a variety of flavored pastas--and form them into shapes both familiar and unique. In dishes ranging from classic to innovative, Vetri shares his coveted recipes for stuffed pastas, baked pastas, and pasta sauces. He also shows you how to make light-as-air gnocchi and the perfect dish of risotto.
Loaded with useful information, including the best way to cook and sauce pasta, suggestions for substituting pasta shapes, and advance preparation and storage notes, Mastering Pasta offers you all of the wisdom of a pro. For cooks who want to take their knowledge to the next level, Vetri delves deep into the science of various types of flour to explain pasta's uniquely satisfying texture and how to craft the very best pasta by hand or with a machine. Mastering Pasta is the definitive work on the subject and the only book you will ever need to serve outstanding pasta dishes in your own kitchen.
- Nakladatel
- Ten Speed Press
- Rozměr
- 22,3 x 24,7 x m
- isbn
- 978-1-60774-607-2
- Počet stran
- 272
- datum vydání
- 1.01.2015
- ean
- 9781607746072
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE