0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Monografie je sondou do mimořádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou kulturní difuzi. Představené bohatství gastronomických kultur českého, moravského a slezského národa nabízí řadu námětů pro kulturologickou interpretaci. Autor v publikaci ukazuje,… Přejít na celý popis
Prokleté vraždy, inteligentní detektiv a psychotický padouch. Na japonské střední škole začíná hra na život a na smrt... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
-
Pochoutkový rok 2
-
Emma a šéfkuchaři
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Gastronomie českého středověku
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Klasická česká kuchařka
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Ptáky starolapené
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Pochoutky z chaloupky
-
Česká kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Vaříme z české zahrádky
-
Knedlíky a noky
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Stůl plný dobrot
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
BLACK FRIDAY Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Farská kuchařka
-
Pochoutky z horské chaloupky
Monografie je sondou do mimořádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou kulturní difuzi. Představené bohatství gastronomických kultur českého, moravského a slezského národa nabízí řadu námětů pro kulturologickou interpretaci. Autor v publikaci ukazuje, jaké místo má gastronomie v jednotlivých národních kulturách a v lidské kultuře obecně, od prvotního uchopení národních gastronomických kultur jako výrazu adaptační strategie, reagující na klimatické podmínky a dostupnost zdrojů až po symbolický význam některých pokrmů a rituálů stolování.
- Nakladatel
- Wolters Kluwer
- Rozměr
- 145 x 205 x 18
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 152
- datum vydání
- 1.05.2016
- isbn
- 978-80-7552-077-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 31.07.2023
- ean
- 9788075520777
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE