0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Monografie je sondou do mimořádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou kulturní difuzi. Představené bohatství gastronomických kultur českého, moravského a slezského národa nabízí řadu námětů pro kulturologickou interpretaci. Autor v publikaci ukazuje,… Přejít na celý popis
Užijte si Loutkáře, Bridgertonovi a další vybrané audioknihy se slevou až 40 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
-
Pochoutkový rok 2 - 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla
-
Emma a šéfkuchaři
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Gastronomie českého středověku
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Klasická česká kuchařka
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Ptáky starolapené - České středověké pochoutky
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Pochoutky z chaloupky - 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla
-
Česká kuchařka
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Knedlíky a noky - Klasika středoevropské kuchyně
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Stůl plný dobrot
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Pochoutky z horské chaloupky
Monografie je sondou do mimořádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou kulturní difuzi. Představené bohatství gastronomických kultur českého, moravského a slezského národa nabízí řadu námětů pro kulturologickou interpretaci. Autor v publikaci ukazuje, jaké místo má gastronomie v jednotlivých národních kulturách a v lidské kultuře obecně, od prvotního uchopení národních gastronomických kultur jako výrazu adaptační strategie, reagující na klimatické podmínky a dostupnost zdrojů až po symbolický význam některých pokrmů a rituálů stolování.
- Nakladatel
- Wolters Kluwer
- Rozměr
- 145 x 205 x 18
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 152
- datum vydání
- 1.05.2016
- isbn
- 978-80-7552-077-7
- Vazba
- Brožovaná bez přebalu lesklá
- datum dotisku
- 31.07.2023
- ean
- 9788075520777
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE