Nováček
Nováček - Robert Muchamore Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Teroristka nepouští do bytu neznámé lidi, protože by to mohli být tajní policisté nebo agenti rozvědky, ale její děti si vodí domů kamarády, a všichni pak pobíhají celým bytem.Teroristka netuší, že jedno z těch dětí nastražilo do každé místnosti v jejím domě štěnici, zkopírovalo si všechny soubory v jejím počítači a ukradlo jí adresář. Dítě… Přejít na celý popis

Lucy Gilmore: Čtenářský klub osamělých srdcí Každý má svůj důvod utéct do světa knih... Hřejivý příběh o skupině nesourodých lidiček, kteří nikam jinam nezapadají a které spojuje jediné: láska ke knihám. Vychází již brzy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Teroristka nepouští do bytu neznámé lidi, protože by to mohli být tajní policisté nebo agenti rozvědky, ale její děti si vodí domů kamarády, a všichni pak pobíhají celým bytem.Teroristka netuší, že jedno z těch dětí nastražilo do každé místnosti v jejím domě štěnici, zkopírovalo si všechny soubory v jejím počítači a ukradlo jí adresář. Dítě pracuje pro CHERUB.Dvanáctiletý James přijde o maminku, sestru si vezme do péče nevlastní otec. Chlapec skončí v dětském domově, kde jde z průšvihu do průšvihu. Z pudu sebezáchovy přijme nabídku, aby vstoupil do CHERUB, dětské jednotky britské tajné služby. Děti tam dostanou skvělé vzdělání a dokonalý výcvik, takže dokážou plnit i ty nejnáročnější úkoly a nevyvolat pozornost, protože navenek vypadají a chovají se jako normální děti.James si najde kamarády, zvládne vražedně náročný kurz základního výcviku; a hned první úkol je nesmírně náročný: s Amy, která vystupuje jako jeho starší sestra, infiltruje do komunity hippies, která chce ve jménu ekologie spáchat teroristický útok na konferenci o ropném průmyslu.James je normální, trochu nadprůměrně průšvihový kluk, co se pere, odmlouvá, má rád dobroty, prožívá první lásku, má smůlu i štěstí a všechno řeší přesně podle svého věku. Jde o milého, uvěřitelného hrdinu, díky kterému je příběh vtipný, napínavý, nepatetický a přitom působí realisticky.

Sdílet

Nakladatel
BB art
Rozměr
138 x 205 x 34
isbn
978-80-7381-044-3
Počet stran
304
datum vydání
1.08.2007
ean
9788073810443
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Doremila registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Od této knihy jsem se nemohla odtrhnout. Všechny hrdiny jsem si oblíbila. Jen mě napadá, souvisí název CHERUB s anděly ze Starého zákona?

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Super akční knížka, připomíná Bodovky s nezletilým hlavním hrdinou. Cherub je zkrátka tak skvělý nápad, že se mi chtělo věřit, že je to doopravdy.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda