0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Osobní finance Základy podnikání
-
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu
-
Age management v organizacích
-
Management - Cvičebnice - Zadání
-
Stolničení
-
Service Design Management - Jak navrhovat a inovovat digitální služby
-
Šťastný management
-
Umění války
-
Smysluplná práce
-
9 typů obtížných lidí
-
Psychologie trhu a chování spotřebitele
-
Jak se stát úspěšnou vůdčí osobností a efektivně se rozhodovat
-
Úspěšný manažerský start
-
Vstřícný šéf 2.0
-
Naučte se správně vést lidi - Získejte zásadní manažerské a řídící dovednosti, které skutečně vedou k výsledkům
-
Sebeřízení vedoucího pracovníka ve školství
-
Dreamvestice
-
Zaměstnavatelé versus zaměstnanci
-
Management v obrazech
-
Projektový management v praxi - Naučte se řídit projekty!
-
Management - Organizování, rozhodování, ovlivňování
-
Jak správně řídit projekty - Osvojte si nezbytné dovednosti pro časově a finančně efektivní řízení projektů
-
Interní komunikace je nutnost!
-
Punkové podnikání - Proti všem pravidlům
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost. Text je přehledný a vysoce profesionální a umožní Vám tak lépe poznat specifický svět gastronomie.
- kategorie
-
Knihy »
Odborná literatura »
Management, Marketing »
Podnikání
Knihy » Odborná literatura » Management, Marketing » Management
- Nakladatel
- Ratio
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 248
- isbn
- 978-80-86351-12-4
- Vazba
- měkká vazba
- ean
- 9788086351124
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE