0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Osobní finance Základy podnikání
-
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu
-
Age management v organizacích
-
Management - Cvičebnice - Zadání
-
Service Design Management - Jak navrhovat a inovovat digitální služby
-
Stolničení
-
Šťastný management
-
Naučte se správně vést lidi - Získejte zásadní manažerské a řídící dovednosti, které skutečně vedou k výsledkům
-
Psychologie trhu a chování spotřebitele
-
Smysluplná práce
-
9 typů obtížných lidí
-
Zaměstnavatelé versus zaměstnanci
-
Vstřícný šéf 2.0 - Jak být oporou svému týmu v éře internetu a práce z domova
-
Úspěšný manažerský start
-
Jak se stát úspěšnou vůdčí osobností a efektivně se rozhodovat
-
Punkové podnikání - Proti všem pravidlům
-
Management Základy managementu - Cvičebnice - Řešení
-
Umění války
-
Sebeřízení vedoucího pracovníka ve školství
-
Z deníku investorky
-
Dreamvestice
-
Projektový management v praxi - Naučte se řídit projekty!
-
Management - Organizování, rozhodování, ovlivňování
-
S mlékem, nebo bez
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost. Text je přehledný a vysoce profesionální a umožní Vám tak lépe poznat specifický svět gastronomie.
- kategorie
-
Knihy »
Odborná literatura »
Management, Marketing »
Podnikání
Knihy » Odborná literatura » Management, Marketing » Management
- Nakladatel
- Ratio
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 248
- isbn
- 978-80-86351-12-4
- Vazba
- měkká vazba
- ean
- 9788086351124
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE