Open Sandwiches: 50 Scandi single-slice snacks
Open Sandwiches: 50 Scandi single-slice snacks - Trine Hahnemann Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 57 - To chce klid, čtenáři!

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 57 - To chce klid, čtenáři!

Who said a sandwich had to involve two pieces of bread? The massive trend for all things Scandi, healthier eating and the profile of "New Nordic" cuisine worldwide, have led to the renaissance of the open sandwich. Smørrebrød are the classic Danish variety and in the hands of chef and food writer Trine Hahnemann, they are a treat… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška / Lucemburská epopej III - Slavná léta (1348-1355) Třetí díl slavné Lucemburské epopeje od prověřeného romanopisce Vlastimila Vondrušky popisuje další zajímavou část české historie. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Who said a sandwich had to involve two pieces of bread? The massive trend for all things Scandi, healthier eating and the profile of "New Nordic" cuisine worldwide, have led to the renaissance of the open sandwich. Smørrebrød are the classic Danish variety and in the hands of chef and food writer Trine Hahnemann, they are a treat for the senses as well as the taste buds. Traditionally using a rye bread base, they can be topped with a huge variety of vegetables and pickles, fish, meats, herbs, salads and can even include sweet options. Trine offers 50 recipes for delicious, healthy open sandwiches that are beautiful enough to serve at a dinner party or simply make a quick and filling snack making good use of leftovers. From the classic gravad laks, to tomatmad and blue cheese with apple, every delightful recipe is accompanied by a photograph from acclaimed Danish photographer Columbus Leth. About the Author A chef and food writer, Trine is an enthusiastic advocate for sustainable solutions, organic sourcing and food cooked with love. With her great knowledge of Danish food and food culture, she writes for and appears regularly in the media in America and Britain. Trine has written ten cookbooks in her native Danish and five in English, including The Scandinavian Cookbook, Scandinavian Christmas, Scandinavian Baking and Scandinavian Comfort Food, all published by Quadrille.

Sdílet

Nakladatel
Quadrille
datum vydání
1.01.2017
ean
9781787131255
Počet stran
144
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-78713-125-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda