4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Peče celá země
-
Pochoutky z chaloupky
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Evoluce českého jídla
-
Knedlíková revoluce
-
Vaříme z české zahrádky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Klasická česká kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty 2
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
BLACK FRIDAY Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Stůl plný dobrot
-
Knedlíky a noky
-
Tajné staročeské recepty
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Česká kuchařka
-
Pochoutkový rok 2
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Ptáky starolapené
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
- série
- Pod pokličkou 3. díl z 4
- Další ze série
-
1.
Pod pokličkou
2. Pod pokličkou 2
3. Pod pokličkou 3
4. Pod pokličkou 4
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Česká kuchyně
- Nakladatel
- Edice České televize
- Rozměr
- 175 x 240 x 15
- isbn
- 978-80-85005-96-7
- Počet stran
- 216
- datum vydání
- 1.02.2008
- ean
- 9788085005967
- Vazba
- Pevná bez přebalu lesklá
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE