4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Peče celá země
-
Pochoutky z chaloupky
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Evoluce českého jídla
-
Knedlíková revoluce
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Klasická česká kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty 2
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Stůl plný dobrot
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Tajné staročeské recepty
-
Knedlíky a noky
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Pochoutkový rok 2
-
Česká kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
- série
- Pod pokličkou 3. díl z 4
- Další ze série
-
1.
Pod pokličkou
2. Pod pokličkou 2
3. Pod pokličkou 3
4. Pod pokličkou 4
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Česká kuchyně
- Nakladatel
- Edice České televize
- Rozměr
- 175 x 240 x 15
- isbn
- 978-80-85005-96-7
- Počet stran
- 216
- datum vydání
- 1.02.2008
- ean
- 9788085005967
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE