0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách… Přejít na celý popis
Srdce čisté jako sníh. Láska, která zuří jako vánice. V nové romanci od autorky bestselleru Slzotvůrce! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Potraviny a nápoje v kostce
-
Doba jedová 3 - Kosmetika
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Jak přežít dobu jedovou?
-
Doba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
-
O výživě
-
Věda podle abecedy
-
Buddha vaří - Výživa podle typologie tibetské medicíny, 108 receptů
-
Doba jedová 9 - Cukr
-
Panenské oleje - 25 panenských olejů a jejich vliv na zdraví
-
Tučné superpotraviny a oleje
-
Je člověk tím, co jí?
-
Zdravě kdykoliv a kdekoliv
-
Jak na veganství
-
Váhy života - Laskavý rozhovor nejen o hubnutí s rozumem
-
Úžasnější za 2 týdny
-
Zbývá 80 ksKončí za 67 d
-
Ultrazpracovaní lidé
-
Jde to i bez cukru! - Co se stane, když budeme jíst moc sladkého?
-
Peníze a zdraví – Jak ušetřit a jíst zdravě
-
Low-carb life - kompletní nízkosacharidová kuchařka
-
Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově 2. díl
-
Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru
-
Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost. Součástí knihy je kompletní seznam těchto aditiv řazený podle jejich kódů s popisem původu a technologické funkce.
- Nakladatel
- Dokořán
- Rozměr
- 135 x 200 x 10
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 197
- datum vydání
- 2.09.2008
- isbn
- 978-80-7363-143-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 26.03.2018
- ean
- 9788073631437
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE