0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 15. 7. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
151 Kč s DPH
Běžně 169 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu "E". Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu "E". Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 134 x 210 x 13
- datum vydání
- 31.07.2019
- isbn
- 978-80-904093-5-4
- Počet stran
- 220
- Hmotnost
- 302 g
- datum dotisku
- 13.08.2024
- ean
- 9788090409354
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.