4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
Roman Staša: Matla
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla
-
Vařte chytře jako Jamie - Nakupujte rozumně, Jezte dobře, Plýtvejte méně
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Péct, milovat a žít
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
-
Karolína - Domácí kuchařka
-
Sladká kuchařka
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Japonská kuchyně
-
Peče celá země
-
Důvěrnosti z kuchyně
-
Famózní!
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
Legendy světové kuchyně
-
Karolína - Každý den je svátek
-
Moderní mexická kuchařka
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Gordon Ramsay: Stačí 10 minut
-
Vánoční kuchařka pro dceru
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás zlepšuje raketovým tempem, jídla v této knize jsou však stále aktuální a moderní. Tvoří základy pro naše Café Imperial a naší restauraci Divinis přinesla již popáté ocenění Bib Gourmand v prestižním průvodci Michelin,“ popisuje Zdeněk Pohlreich vznik nového vydání kuchařky Prostřeno bez servítků. Obsahuje téměř 100 prověřených receptů moderní české a francouzské kuchyně, z nichž mnohé se staly ikonami gastronomie, a velmi osobní vyprávění o životě. „Od prvního vydání této knihy se mi změnil celý život. Zestárl jsem, zklidnil jsem se a jsem neskonale šťastný. Jediné, co si přeju, je, aby to trvalo věčně.“
- Nakladatel
- Sevruga
- Rozměr
- 193 x 259 x 29
- datum vydání
- 27.05.2016
- isbn
- 978-80-905710-5-1
- Počet stran
- 260
- Hmotnost
- 1000 g
- datum dotisku
- 22.10.2021
- ean
- 9788090571051
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Zuzi registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Moderní recepty převážně z české kuchyně.
Přečíst více -
Kateryna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Moderní recepty
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE