Šest rudých jeřábů
Šest rudých jeřábů - Elizabeth Lim Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Šiori, jediná princezna Kiaty, má tajemství. V jejích žilách koluje zakázaná magie. Obvykle ji dobře skrývá, ale ráno v den zásnubního obřadu se Šiory přestane ovládat. Její chyba se zprvu zdá být šťastnou náhodou, která předejde nechtěné svatbě, ale zároveň upoutá pozornost Raikamy, její nevlastní matky. Raikama má vlastní temnou magii a… Přejít na celý popis

Patrik Hartl: Andulka Andula Veselé příběhy na dobrou noc od Patrika Hartla již v prodeji Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šiori, jediná princezna Kiaty, má tajemství. V jejích žilách koluje zakázaná magie. Obvykle ji dobře skrývá, ale ráno v den zásnubního obřadu se Šiory přestane ovládat. Její chyba se zprvu zdá být šťastnou náhodou, která předejde nechtěné svatbě, ale zároveň upoutá pozornost Raikamy, její nevlastní matky. Raikama má vlastní temnou magii a mladou princeznu vyžene, promění její bratry v jeřáby a varuje Šiori, že o tom nesmí nikomu říct, protože s každým slovem, které jí unikne ze rtů, jeden z jejích bratrů zemře. Šiori, bez hlasu a sama, pátrá po svých bratrech a na své cestě odhalí spiknutí, jehož cílem je ovládnout trůn - spiknutí, které je ještě zvrácenější a proradnější, lstivější a složitější než Raikamina zrada. Jedině Šiori může dát království do pořádku, ale aby to dokázala, musí důvěřovat právě tomu chlapci, za kterého tak tvrdě bojovala, aby si ho nevzala. A musí přijmout magii, kterou se celý život učila zadržovat - bez ohledu na to, co ji to bude stát.

Sdílet

Nakladatel
Ocelot
datum vydání
1.01.2023
ean
9788088364245
Počet stran
384
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-88364-24-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kaby registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Six Crimson Cranes je příběh o princezně Shiori'anma, která ukrývá temné tajemství – v sobě nosí magii. Princezna své tajemství úspěšně skrývá, ale ve dne zásnubního obřadu se všechno zvrtne. Její macecha promění její bratry v šest rudých jeřábů a Shiori zakleje kletbou, která jí zabraňuje mluvit. Pokud promluví, přijde o své milované bratry. Postavy: 3/5 Postavy byly buď kladné, nebo záporné, což mě trochu zklamalo. Chyběla mi zde větší hloubka a komplexnost charakterů. Příběh: 4/5 Příběh byl poutavý. I když měl své slabší momenty, celkově mě velmi zaujal. Plot twist: 4/5 Největší plot twist přišel na konci knihy. Nikdy bych nečekal, že to skončí právě takto. Celkový dojem: 4/5 Celkově knihu hodnotím velmi pozitivně. Ačkoli postavy mohly být propracovanější.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda