4.4 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše sepeklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit… Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol.
-
Sexy dorty
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Famózní!
-
Sladkosti ze Svatojánu
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
-
Koláče Chez Lucie
-
Péct, milovat a žít
-
Peče celá země 2
-
Klasické moučníky
-
Sladká jídla
-
Peče celá země
-
Herbář ze zahrady přímo na talíř
-
Klasická česká kuchařka
-
Zdobení dortů
-
Vůně chleba
-
Helenčino pečení - Rodinné recepty
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
První republika
-
Staročeský perník
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Buchty a koláče
-
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše sepeklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické novinářky Kristina Šemberová a Eva Všetíčková a posbíraly jedinečné recepty na české sladkosti z let 1918–1938.Objevily zapomenuté poklady, neobvyklé kombinace surovin i postupy a výsledkem je kolekce více než 100 nejzajímavějších receptů na české prvorepublikové sladkosti s nádhernými fotografiemi Davida Tureckého. Recepty doplňují i dobové reálie z kuchyně a představení prvorepublikových surovin včetně rad, aby se pečivo podařilo.
- Nakladatel
- Culina Botanica
- Rozměr
- 220 x 258 x 23
- datum vydání
- 23.05.2016
- isbn
- 978-80-906402-0-7
- Počet stran
- 240
- Hmotnost
- 1000 g
- datum dotisku
- 27.01.2020
- ean
- 9788090640207
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
lennysl registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Péct jsem se naučila z této knihy. Opravdu první kuchařská kniha, z jejichž receptů vznikne to, co má vzniknout (a co je na obrázcích), těsto, které vykyne. Má první úspěšně dokončená kynutá buchta, koláče ad. dobroty vznikly podle ní. Doporučuji, rozhodně nelituji vyšší ceny. Peču již jen podle ní.
Přečíst více -
Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Spousta nových informací,rad a postupů.Jsem velmi spokojená,nelituji koupě.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE