0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how… Přejít na celý popis
Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
How to Eat Chocolate
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Greekish
-
Persiana Everyday
-
Coffee Art Masterclass: 50 incredible coffee designs for the home barista
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Food of Italy
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA At My Italian Table
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
The Complete Book of French Cooking
"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.Contributors:Astrid Gutsche and Gaston Acurio - Astrid y Gaston - PeruAndoni Luiz Aduriz - Mugaritz - SpainHeston Blumenthal - The Fat Duck - UKTony Conigliaro - DrinksFactory - UKSang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - BelgiumJason Howard - #50YearsBim - UK/CaribbeanMingoo Kang - Mingles - KoreaJane Lopes & Ben Shewry - Attica - AustraliaVirgilio Martinez - Central - PeruDominique Persoone - The Chocolate Line - BelgiumKarlos Ponte - Taller - Venezuela/DenmarkJoan Roce - El Celler de Can Roca - SpainDan Barber - Blue Hill at Stone Barns - USAKobus van der Merwe - Wolfgat - South AfricaDarren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - MelbourneAlex Atala - D.O.M - BrazilMaría José San Román - Monastrell - SpainKeiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - Paris
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- datum vydání
- 1.01.2020
- ean
- 9781784722906
- Počet stran
- 384
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78472-290-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE