0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Coffee Art Masterclass
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
How to Eat Chocolate
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
Dinner
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Garden Chef
-
Greekish
-
Persiana Everyday
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Food of Italy
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA At My Italian Table
"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.Contributors:Astrid Gutsche and Gaston Acurio - Astrid y Gaston - PeruAndoni Luiz Aduriz - Mugaritz - SpainHeston Blumenthal - The Fat Duck - UKTony Conigliaro - DrinksFactory - UKSang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - BelgiumJason Howard - #50YearsBim - UK/CaribbeanMingoo Kang - Mingles - KoreaJane Lopes & Ben Shewry - Attica - AustraliaVirgilio Martinez - Central - PeruDominique Persoone - The Chocolate Line - BelgiumKarlos Ponte - Taller - Venezuela/DenmarkJoan Roce - El Celler de Can Roca - SpainDan Barber - Blue Hill at Stone Barns - USAKobus van der Merwe - Wolfgat - South AfricaDarren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - MelbourneAlex Atala - D.O.M - BrazilMaría José San Román - Monastrell - SpainKeiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - Paris
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- datum vydání
- 1.01.2020
- ean
- 9781784722906
- Počet stran
- 384
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78472-290-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE