The Art & Science of Foodpairing
The Art & Science of Foodpairing - Peter Coucquyt,Bernard Lahousse,Johan Langenbick Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal     Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how… Přejít na celý popis

Colin Walsh: Kala Drsný thriller, který láme srdce. Srdceryvný příběh o dospívání. Brutální irský noir. Zkrátka velkolepé čtení. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal     Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.Contributors:Astrid Gutsche and Gaston Acurio - Astrid y Gaston - PeruAndoni Luiz Aduriz - Mugaritz - SpainHeston Blumenthal - The Fat Duck - UKTony Conigliaro - DrinksFactory - UKSang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - BelgiumJason Howard - #50YearsBim - UK/CaribbeanMingoo Kang - Mingles - KoreaJane Lopes & Ben Shewry - Attica - AustraliaVirgilio Martinez - Central - PeruDominique Persoone - The Chocolate Line - BelgiumKarlos Ponte - Taller - Venezuela/DenmarkJoan Roce - El Celler de Can Roca - SpainDan Barber - Blue Hill at Stone Barns - USAKobus van der Merwe - Wolfgat - South AfricaDarren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - MelbourneAlex Atala - D.O.M - BrazilMaría José San Román - Monastrell - SpainKeiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - Paris

Sdílet

Nakladatel
Mitchell Beazley
datum vydání
1.01.2020
ean
9781784722906
Počet stran
384
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-78472-290-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda