0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The first real guide to the top Prague gastronomy! In the Czech Republic, a number of prestigious restaurant charts has already emerged but each brought only an ordinary list, or anorder of selected restaurants without introducing the best spots in detail and explaining why they are the best, what types of meals they specialise in and what… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Fodor's Prague: With the Best of the Czech Republic
-
Prague
-
WFLP USA LP´S Best of 3rd edition
-
WFLP France´s Best Trips 2nd edition
-
Book Of Prague (A City in Short Fiction) Anthology
-
77 Prague Legends
-
Czech Trail
-
Lonely Planet Tasmania
-
The Dream of Europe : Travels in a Troubled Continent
-
Between East and West
-
NOVINKA Orient Express: The Story of a Legend
-
Wanderlust British & Irish Isles
-
The White Road
-
Ruins Of The Reich
-
Walt Disney’s Disneyland
-
Stories from Old Jewish Prague
-
Prague (FR)
-
Outdoor Europe
-
This is Australia
-
The Dynamics of Geomorphic Evolution in the Makalu Barun Area of the Nepal Himalaya
-
The Prague Lion Hunt
-
Mysterious Castles and Chateaus of Bohemia
-
Where to Go When, Great Britain and Ireland
-
How To Live Icelandic
The first real guide to the top Prague gastronomy! In the Czech Republic, a number of prestigious restaurant charts has already emerged but each brought only an ordinary list, or anorder of selected restaurants without introducing the best spots in detail and explaining why they are the best, what types of meals they specialise in and what should the visitor taste and try.This narrative publication, The Best Prague Restaurants, comes with exactly the opposite concept. Lots of photos and detailed portraits of almost one hundred top restaurants will help the reader in the orientation. Where to go for the best traditional Czech, French, and Italian cuisine, not forgetting the cuisines of the Far East. You will also find here the information on where to try the dishes aspiring for a Michelin star. Each portrait of a restaurant represents not only the concept or philosophy of the establishment but also gives an idea of the restaurant’s atmosphere, best “signature dishes”, and skills of the chef or the wine list. At the same time, the guide recommends dishes which in the given restaurant you definitely shouldn’t miss.
- Nakladatel
- TopLife Czech
- Rozměr
- 197 x 248 x 18
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 230
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-905902-1-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 21.04.2015
- ean
- 9788090590212
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE