0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The fresh ingredients and unfamiliar flavor combinations of Central and Eastern Europe are capturing the imaginations of gourmet stores and restaurants in the West today. We're enjoying dishes such as goulash, stroganoff, pierogi and borscht as we feast on a wealth of culinary traditions that stretches back for generations. Silvena Rowe turns… Přejít na celý popis
Začněte nový rok s e-knihami, které vám pomohou růst a rozvíjet se. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The New Homemade Kitchen
-
Jamie´s Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Crarter's Kitchen
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Old Prague Cookbook
-
The Palestinian Table
-
Persian Feasts
-
Albert Can Cook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Witcher Official Cookbook: 80 mouth-watering recipes from across The Continent
-
Café Cecilia Cookbook
-
Basque Country
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
A Day in Hong Kong
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Sobremesa
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Food of Italy
-
Greekish
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
One: Simple One-Pan Wonders
The fresh ingredients and unfamiliar flavor combinations of Central and Eastern Europe are capturing the imaginations of gourmet stores and restaurants in the West today. We're enjoying dishes such as goulash, stroganoff, pierogi and borscht as we feast on a wealth of culinary traditions that stretches back for generations. Silvena Rowe turns to countries such as Hungary, the Czech Republic, Bulgaria, Poland, Georgia, Russia, and the Ukraine for her inspiration. She cooks game with sweet-and-sour stuffing, sauces and marinades; smoked fish; wild mushrooms; fruits such as quince, figs and pomegranates; and seeds and grains such as lentils, pearl barley and poppy seeds. She plunders the traditions of the poor and wealthy alike in her quest to bring us a taste of what is put upon the tables in these countries. The food is untamed and the flavors are strong. Alongside Silvena's recipes are photographs of the food markets, farms, homes, grand cafes and restaurants of Eastern and Central Europe by renowned photographer Jonathan Lovekin.
- Nakladatel
- Interlink
- Rozměr
- 210 x 260 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 192
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-56656-670-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.03.2007
- ean
- 9781566566704
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE