0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
148 Kč s DPH
Běžně 165 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Scottish baking is famous the world over. In this book, Liz Ashworth introduces a whole range of recipes arranged by theme – Bannocks, Breads and Scones; Biscuits; Tarts and Traybakes; and Cakes and Wee Fancies.From bannocks to butteries, seaweed nibbles to shortbread, from indulgent lemon Madeira cake and light-as-a-feather strawberry… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Nordic Baking Book
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Wine Bible (3rd Edition)
-
Sweet
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
NOVINKA Country Comfort
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
French Boulangerie
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
The Complete Book of French Cooking
-
How to Eat Chocolate
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA At My Italian Table
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Italian Cookery Course
-
Jamie´s Kitchen
-
Dinner
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
Scottish baking is famous the world over. In this book, Liz Ashworth introduces a whole range of recipes arranged by theme – Bannocks, Breads and Scones; Biscuits; Tarts and Traybakes; and Cakes and Wee Fancies.From bannocks to butteries, seaweed nibbles to shortbread, from indulgent lemon Madeira cake and light-as-a-feather strawberry sandwich cake to wee fancies such as raspberry buns and ‘sair heideis’, the book features 40 recipes from all over the country. All are graded according to level of complexity (though none are difficult), making it ideal for bakers of all abilities to explore this glorious part of Scotland’s culinary heritage.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 72 g
- isbn
- 978-1-78027-907-7
- Počet stran
- 112
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780279077
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE