0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V úterý 3. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
148 Kč s DPH
Běžně 165 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Ever since the humble potato arrived from Peru around 1730 it has been a key component of the Scottish diet. In this book Liz Ashworth introduces the heritage and history of the potato and the numerous varieties available, including information on nutritional benefits, the tattie season and how to grow your own. The recipes are organized in… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Greekish
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
At My Italian Table
-
Persian Feasts
-
Café Cecilia Cookbook
-
Sobremesa
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Palestinian Table
-
The Food of Italy
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
French Boulangerie
-
The Nordic Baking Book
-
Sweet
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
Ever since the humble potato arrived from Peru around 1730 it has been a key component of the Scottish diet. In this book Liz Ashworth introduces the heritage and history of the potato and the numerous varieties available, including information on nutritional benefits, the tattie season and how to grow your own. The recipes are organized in themed sections: Breakfasts, Snacks, Soups, Traditional Favourites, Salads, Pies, Puddings, Baking and Biscuits (including gluten free), recipes from Further Afield and Drinks.In addition to basic potato dishes (boiled and steamed; mashed; roast, sauted, chips, wedges and baked), she also includes a mouth-watering selection of recipes, from Tattie Scones, Norwegian Potato Pie and Haggis Frittata to Hot Tattie Salad, Rumbledthumps, Cheese Cottage Potato Pudding and Orkney Tattie Wine.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 72 g
- isbn
- 978-1-78027-899-5
- Počet stran
- 112
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780278995
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE