5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
'Simon Hopkinson is a classically trained chef with the heart of a home cook.' Nigella Lawson 'The Vegetarian Option performs the brilliant feat of being vegetarian without being vegetarian. Without an ounce of quorn or the merest sight of a nut cutlet, every recipe illuminates, and there is nothing you would not want to eat' Rowley Leigh Now… Přejít na celý popis
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Levantine Vegetarian
-
Dinner
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Food of Italy
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Curious Bartender - The artistry and alchemy of creating the perfect cocktail
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
The Asian Pantry
-
Persiana Everyday
-
Signature Cocktails
-
Cooking on Fire
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Connaught Bar
-
Jamie´s Kitchen
-
French Boulangerie
'Simon Hopkinson is a classically trained chef with the heart of a home cook.' Nigella Lawson 'The Vegetarian Option performs the brilliant feat of being vegetarian without being vegetarian. Without an ounce of quorn or the merest sight of a nut cutlet, every recipe illuminates, and there is nothing you would not want to eat' Rowley Leigh Now more than ever, people are turning to vegetarian food. But how to know when to really eat a tomato, or the best way to get flavour from a gifted marrow? Simon Hopkinson's classic, simple recipes will solve any dilemma, accompanied by beautiful essays on subjects from the joy of bay leaves to the enlivening zippiness of a lemon. The key to Simon Hopkinson's cooking is using seasonal ingredients and good-quality produce. With recipes for everything from a quick supper to the perfect cocktail and accompanying snack, The Vegetarian Option is not written exclusively for vegetarians, but as a fresh source of inspiration for all genuine food lovers.
- Nakladatel
- Quadrille
- datum vydání
- 1.01.2018
- ean
- 9781787132481
- Počet stran
- 216
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78713-248-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE