5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
148 Kč s DPH
Běžně 165 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Cooking on Fire
-
The Silver Spoon Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Asian Pantry
-
The Levantine Vegetarian
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
The Food of Italy
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Italian Cookery Course
-
How to Eat Chocolate
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40 recipes show the enormous versatility of this low-fat meat, contrasting the traditional with exciting contemporary dishes like venison steaks with lime, fennel and honey, or Thai-spiced venison casserole. A much-requested section on what to serve with venison completes this imaginative introduction to one of the UK''s most popular speciality meats.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 64 g
- isbn
- 978-1-78027-900-8
- Počet stran
- 96
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780279008
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE