5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40… Přejít na celý popis
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Silver Spoon Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
The Asian Pantry
-
The Food of Italy
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Food of Sicily
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
How to Eat Chocolate
-
Japan: The World Vegetarian
-
Sobremesa
-
Greekish
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Café Cecilia Cookbook
-
Albert Can Cook
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40 recipes show the enormous versatility of this low-fat meat, contrasting the traditional with exciting contemporary dishes like venison steaks with lime, fennel and honey, or Thai-spiced venison casserole. A much-requested section on what to serve with venison completes this imaginative introduction to one of the UK''s most popular speciality meats.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 64 g
- isbn
- 978-1-78027-900-8
- Počet stran
- 96
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780279008
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE