5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
148 Kč s DPH
Běžně 165 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40… Přejít na celý popis
Třetí díl slavné Lucemburské epopeje od prověřeného romanopisce Vlastimila Vondrušky popisuje další zajímavou část české historie. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Cooking on Fire
-
The Silver Spoon Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Asian Pantry
-
The Levantine Vegetarian
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
The Food of Italy
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Italian Cookery Course
-
How to Eat Chocolate
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
Nichola Fletcher has been a key champion of venison for over four decades and was awarded an MBE for services to the venison industry.In this book she gives fail-safe instructions for the different cooking methods (grilling, frying, roasting and slow-cooking) as well as discussing wild, farmed, red, fallow, roe and muntjac deer. Over 40 recipes show the enormous versatility of this low-fat meat, contrasting the traditional with exciting contemporary dishes like venison steaks with lime, fennel and honey, or Thai-spiced venison casserole. A much-requested section on what to serve with venison completes this imaginative introduction to one of the UK''s most popular speciality meats.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 64 g
- isbn
- 978-1-78027-900-8
- Počet stran
- 96
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780279008
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE