0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary masters The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Italian Cookery Course
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Levantine Vegetarian
-
Clare Smyth: Core
-
Classic French Recipes
-
Sobremesa
-
Five Nights at Freddy´s Cook Book
-
Crarter's Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Persian Feasts
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
French Boulangerie
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Cocina de Andalucia
-
The Connaught Bar
Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary masters
The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm.
Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more.
The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Kosir.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Tokyo
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 207 x 304 x 42
- datum vydání
- 18.06.2021
- ean
- 9781838661359
- Počet stran
- 440
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-83866-135-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola