0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití… Přejít na celý popis
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Babiččiny saláty a pomazánky
-
Pochoutkový rok 2 - 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla
-
Koření a jeho léčivé účinky
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Evoluce českého jídla
-
Koření (Edice Apetit)
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Klasická česká kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Stůl plný dobrot
-
Knedlíky a noky - Klasika středoevropské kuchyně
-
Pochoutky z chaloupky - 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla
-
Peče celá země
-
Sladká první republika
-
Knedlíková revoluce
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Česká kuchařka
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.
- Nakladatel
- Lidové noviny
- Rozměr
- 0x0mm
- isbn
- 978-80-7106-373-5
- Počet stran
- 202
- datum vydání
- 2.11.2001
- ean
- 9788071063735
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE