0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Babiččiny saláty a pomazánky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Evoluce českého jídla
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Knedlíková revoluce
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Pochoutky z chaloupky - 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Klasická česká kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Vaříme z české zahrádky
-
Stůl plný dobrot
-
Knedlíky a noky - Klasika středoevropské kuchyně
-
Peče celá země
-
Sladká první republika
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Tajné staročeské recepty
-
Česká kuchařka
-
Pochoutkový rok 2 - 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla
-
Ptáky starolapené - České středověké pochoutky
Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.
- Nakladatel
- Lidové noviny
- Rozměr
- 0x0mm
- isbn
- 978-80-7106-531-9
- Počet stran
- 146
- datum vydání
- 2.11.2001
- ean
- 9788071065319
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola