0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba142 Kč
Běžně 159 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Víte, jak se dělá čokoláda a jak se vyrábí cukr? A proč se sýr jmenuje camembert, či hermelín? Z čeho jíme, pijeme a kde bydlíme? Kdo neví, hned se dozví! A nejen to – i jak vzniká porcelán, mýdlo, látka, nářadí, nábytek, kniha, film a spousta dalších předmětů kolem nás. Poznáte výrobky a jejich výrobní procesy v dobách dávných i nedávných.… Přejít na celý popis
Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací
Víte, jak se dělá čokoláda a jak se vyrábí cukr? A proč se sýr jmenuje camembert, či hermelín? Z čeho jíme, pijeme a kde bydlíme? Kdo neví, hned se dozví! A nejen to – i jak vzniká porcelán, mýdlo, látka, nářadí, nábytek, kniha, film a spousta dalších předmětů kolem nás. Poznáte výrobky a jejich výrobní procesy v dobách dávných i nedávných. Kniha je plná ilustrací a vypráví o běžných věcech, které mnohdy bereme denně do ruky.
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Janka K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knihu jsem četla jako 12-letá,dodnes si některé věci pamatuji např. jak funguje lidské oko. Super, doporučuji
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.