What is Cooking. The Action: Cooking, The Result: Cuisine

Autor Ferran Adria

What is Cooking. The Action: Cooking, The Result: Cuisine - Ferran Adria Nedostupné

What is Cooking. The Action: Cooking, The Result: Cuisine

Autor Ferran Adria

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to… Přejít na celý popis

Chris Carter: Pozorovatel smrti Při rutinní pitvě oběti autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová nesrovnalosti a povolá detektiva Roberta Huntera. Oběť byla před smrtí mučena. Sériový vrah své činy maskuje jako nehody... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation

For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to better understand the relationship between the human race and the process of preparing food. Packed with images from Adrià's legendary restaurant elBulli, his unique personal sketches, and explanatory diagrams that are used in his lectures, this book revolutionizes the way we look at how we prepare what we eat.

Ferran Adrià joined the staff of elBulli in 1984 and rapidly progressed to become head chef. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been applauded - and imitated - around the world, and won three Michelin stars for elBulli, along with many other accolades. Since elBulli's closure in 2011, Ferran has been lecturing around the world and developing the elBullifoundation, a culinary academy and think tank, on the site of the former restaurant.

Sdílet

Nakladatel
Phaidon
Rozměr
23,8 x 33,8 x m
ean
9781838661335
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2020
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-83866-133-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda