0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
What to Bake and How to Bake It is the ultimate cookbook for amateur bakers looking to master the classics and expand their repertoires. Each of the 50 delicious and accessible recipes is accompanied by photographs of the ingredients, a clear image of every step and a stunning finished dish shot, ensuring foolproof results every time. Every… Přejít na celý popis
Stačí si vybrat knížky z této nabídky, vložit do košíku pět knih a cena se vám automaticky přepočítá = zaplatíte jen jednu. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Sweet
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
How to Eat Chocolate
-
French Boulangerie
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Food of Italy
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Sobremesa
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Dinner
-
Crarter's Kitchen
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
What to Bake and How to Bake It is the ultimate cookbook for amateur bakers looking to master the classics and expand their repertoires. Each of the 50 delicious and accessible recipes is accompanied by photographs of the ingredients, a clear image of every step and a stunning finished dish shot, ensuring foolproof results every time. Every element of the bakers craft is covered, from everyday cakes and cookies to special occasion breads and pastries.
- Nakladatel
- Středisko praktické psychologie
- ean
- 9780714867434
- jazyk
- angličtina
- isbn
- 978-0-7148-6743-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE