0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné… Přejít na celý popis
Prožijte s Harrym Potterem jeho první rok v Bradavicích jako nikdy předtím! Toto okouzlující vydání obsahuje kompletní původní text J.K. Rowlingové, přes 150 barevných ilustrací a 8 interaktivních prvků. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Tajné zeleninové recepty
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Recepty se zeleninou beze zbytků
-
Saláty ze Svatojánu
-
Zelenina
-
Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí
-
Hojnost
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem
-
Saláty a pomazánky - 78 skvělých receptů
-
Ještě více hojnosti
-
Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
-
Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
-
Herbář ze zahrady přímo na talíř
-
Zelenina z jednoho hrnce
-
Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
-
Veganská kuchařka pro zdraví
-
Krkonošská kuchařka
-
Postní kuchařka od kořene po nať
-
BESTSELLER Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Karolína - Domácí kuchařka
-
Vaříme pro vegetariány - Zeleninový zážitek bez hranic
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Zkuste to doma sami - veganská kuchařka
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Její autor Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl, je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem: www.greenwayfood.cz
- Nakladatel
- Smart Press
- Rozměr
- 176 x 246 x 19
- datum dotisku
- 4.09.2017
- ean
- 9788087049976
- Počet stran
- 208
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - vázané
- datum vydání
- 1.09.2017
- isbn
- 978-80-87049-97-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE