3.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaDefekt
Stav Velmi dobrý
Vada Natržený hřbet, lehce naražené rohy desek.
Kniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
299 Kč s DPH
Běžně 598 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin… Přejít na celý popis
-
535 Kč s DPH Skladem
-
299 Kč s DPH Skladem
-
299 Kč s DPH Skladem
Perfektní čtivý dárek nejen pro babičky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Defektní Nejlepší recepty z celého světa (Defekt)
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Defektní Nejlepší recepty z celého světa (Defekt)
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Defektní Nic (Defekt)
-
Sušíme doma
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Převratné kvašení
-
Defektní Tři (Defekt)
-
Defektní Hora (Defekt)
-
Defektní Nová ve městě (Defekt)
-
Defektní Jiné životy (Defekt)
-
Defektní Dům mezi hvězdami (Defekt)
-
Defektní Deník L. (Defekt)
-
Defektní Dům (Defekt)
-
Defektní Srdce Evropy (Defekt)
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle - objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo. A to je právě jedno z kouzel kvašení - na domácí přípravu nepotřebujete moc věcí, nic extra nemusíte umět a možnosti jsou tak široké, že určitě najdete něco, co vám bude chutnat. Nebojte se selhání a hlavně se do toho pusťte. S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy. Cílem každého receptu pak je, aby jídlo hotové do pár minut bylo i chuťově bohaté, plné textur a vůní a bylo synbiotické, čili aby obsahovalo zásadní podíl doporučené denní porce vlákniny a zároveň i živé mikroorganismy. Vláďa i Zuzka toto téma doslova žijí každý den už více než deset let a předkládají své zkušenosti s oblíbenými fermenty a recepty, bez kterých už si svoje každodenní jídlo nedovedou představit. Zvládli to pralidé, zvládnete to taky!
- Nakladatel
- Jota
- Rozměr
- 211 x 240 x 26
- datum dotisku
- 4.10.2023
- ean
- DEF0000094961
- Počet stran
- 312
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 6.06.2023
- isbn
- DEF0000094961
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Na tuto knihu jsem se velice těšila, protože sama nemám s tímto vůbec zkušenost a vždy mi to bylo tak trochu líto. Máme krásnou zahradu, je tam spousta prostoru pro dobroty, a tak bych se tomu ráda zkusila věnovat o něco víc ... . Kniha je velice obsáhlá a najdete tam spoustu zajímavých informací, dokonce i o kojení a jeho přínosu, vše o fermentaci, bakteriích - prostě vše, co vás napadne. Dozvíte se různé metody a postupy jak na to a jak to nezkazit, čeho se vyvarovat, bezpečnost potravin a nakonec dokonce i spoustu skvělých receptů, které můžete hned vyzkoušet. . Kniha je psána velice srozumitelně a přehledně, což je obrovské plus a je doplněna krásnými fotografiemi. Opravdu ji doporučuji všem, které to v kuchyni baví a rádi by se posunuli někam dál... nebo jim to prostě jen nejde tak, jak by chtěli.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE