5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
535 Kč s DPH
Běžně 598 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin… Přejít na celý popis
Florence Dayová, stínová spisovatelka, ztratila víru v lásku po zdrcujícím rozchodu. Když se jí začne zjevovat duch jejího sexy, ale přísného redaktora Benjiho, začnou mezi nimi přeskakovat jiskry... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Převratné kvašení
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Sušíme doma
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Terapie těstem
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Naše domácí recepty a návody z kopečku
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
-
Nový BioAbecedář Hanky Zemanové
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Rok v Green Table s Miluší Makó
-
Čas na pečení
-
365 receptů bez cukru
-
Kváskové pečení
-
Chuť Vietnamu
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle - objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo. A to je právě jedno z kouzel kvašení - na domácí přípravu nepotřebujete moc věcí, nic extra nemusíte umět a možnosti jsou tak široké, že určitě najdete něco, co vám bude chutnat. Nebojte se selhání a hlavně se do toho pusťte. S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy. Cílem každého receptu pak je, aby jídlo hotové do pár minut bylo i chuťově bohaté, plné textur a vůní a bylo synbiotické, čili aby obsahovalo zásadní podíl doporučené denní porce vlákniny a zároveň i živé mikroorganismy. Vláďa i Zuzka toto téma doslova žijí každý den už více než deset let a předkládají své zkušenosti s oblíbenými fermenty a recepty, bez kterých už si svoje každodenní jídlo nedovedou představit. Zvládli to pralidé, zvládnete to taky!
- Nakladatel
- Jota
- Rozměr
- 211 x 240 x 26
- datum dotisku
- 4.10.2023
- ean
- 9788075659392
- Počet stran
- 310
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 6.06.2023
- isbn
- 978-80-7565-939-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Na tuto knihu jsem se velice těšila, protože sama nemám s tímto vůbec zkušenost a vždy mi to bylo tak trochu líto. Máme krásnou zahradu, je tam spousta prostoru pro dobroty, a tak bych se tomu ráda zkusila věnovat o něco víc ... . Kniha je velice obsáhlá a najdete tam spoustu zajímavých informací, dokonce i o kojení a jeho přínosu, vše o fermentaci, bakteriích - prostě vše, co vás napadne. Dozvíte se různé metody a postupy jak na to a jak to nezkazit, čeho se vyvarovat, bezpečnost potravin a nakonec dokonce i spoustu skvělých receptů, které můžete hned vyzkoušet. . Kniha je psána velice srozumitelně a přehledně, což je obrovské plus a je doplněna krásnými fotografiemi. Opravdu ji doporučuji všem, které to v kuchyni baví a rádi by se posunuli někam dál... nebo jim to prostě jen nejde tak, jak by chtěli.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola