4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaSušení a zavařování
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Zkvašeno
-
Nalož to
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Sušíme doma
-
Umění fermentace I.
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
-
Fermentované potraviny ke každému jídlu
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Kouzlo fermentace s plísní koji
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Příběh psaný do vody
-
Sušené ovoce a ořechy
-
Zavařování (Edice Apetit)
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Převratné kvašení
-
Domácí marmelády od Hanky
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně