Po stopách démona

Autor Cami Wolf

E-kniha
Po stopách démona - Cami Wolf BESTSELLER

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jsem ten, kterého každá chce. Nikdy jsem se nemínil usadit. Na co taky? Všechny ženy rozevřely pro mě nohy, jen co mě spatřily. Otec to chtěl jinak. Měl jsem se oženit a přivést na svět dědice. Nikomu jsem to neřekl, a oddaloval zásnuby, co to jen šlo. Pak jsem poznal ji. Nejlepší kamarádku družky mého kamaráda. Byla vše,… Přejít na celý popis

Ilsa Madden-Mills: To si zkus Delaney si jednou pro vždy zakázala randit se sportovci po tom, co jí ten poslední zlomil srdce. Ale Maverick chce víc než jednu noc a odmítá vzdát boj o získání jejího srdce. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsem ten, kterého každá chce.

Nikdy jsem se nemínil usadit. Na co taky? Všechny ženy rozevřely pro mě nohy, jen co mě spatřily.

Otec to chtěl jinak. Měl jsem se oženit a přivést na svět dědice.

Nikomu jsem to neřekl, a oddaloval zásnuby, co to jen šlo.

Pak jsem poznal ji.

Nejlepší kamarádku družky mého kamaráda. Byla vše, co jsem chtěl, aniž bych to věděl. Přicházela i s balíčkem, který jsem si okamžitě zamiloval.

Tady nastal problém. Bála se mě, proto jsem ji musel ukázat, že nemusí. A jsem její.

Vše jen ničilo nebezpečí, ve kterém se všichni ocitli.

Musel jsem je ochránit a ukázat, že jsou moji.

Musel jsem ochránit… JI!

Sdílet

Nakladatel
Mediaplex
datum vydání
1.01.2024
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • anet-jan-book registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Opět skvělý příběh. Strašně moc jsem se na něj těšila. Když jsem uviděla obálku, hned jsem si řekla ,,Tohle si chci přečíst, určitě to bude bomba...". Nemylila jsem se a užila jsem si ji se vším všudy, a to nejen se skvělou partou přátel, která je součástí příběhu: Kevin - upír, Lucius - ďábel a syn Lucifera, Maxmilián - alfa smečky vlků a jeho družka Lena. Tentokrát tu máme v hlavní roli Damiana - démoního prince, který je všemi dívkami milován. Je velmi přitažlivý, sexy a neodolatelný. Může mít jakoukoliv dívku, kterou si zamane. Nemá tedy důvod k tomu aby se usadil, ale jeho otec to vidi jinak. Dal mu ultimatum a to, že si musí najít v co nejbližší době partnerku a zároveň budoucí královnu démonů a zplodit dědice. Jedna by tu byla ale není taková jak se na první pohled zdá…Jednoho dne se tu však objeví ONA…. nejlepší kamarádka Leny. Jako další tu máme Jess - milující maminku od 2 dětí, která se snaží děti chránit a dělat vše, co jim na očích vidí. Má to ale jeden háček…je manželkou Eliota, který je velmi násilnický typ. Hledá si neustále záminky k tomu, aby mohl Jess i své děti nejen slovně napadat ale i ubližovat jim. Jess se rozhodne se s ním rozvést a následně od něj i utéct, ale tím to nekončí, nýbrž všechno začíná. Příběh byl velmi napínavý od začátku až do úplného konce, kde jsem se neudržela a ukápla mi nejedna slza. Musím přiznat, že tento díl se mi líbil o něco víc než první. Bylo to napínavé, plné tajemství, lásky, odhodlání, důvěry a taky překonávání strachu a pomsty. Byl to příběh, který Vás nenechá v klidu. Bude se Vám snažit říct, že vždycky jsou možnosti a způsoby jak se bránit a hlavně si nenechat nic líbit a to kor když máte děti. Neskutečně poutavý, emocemi nabitý příběh, který určitě doporučuji. Moc se mi to líbilo a doufám, že brzy budou i další díly.

    Přečíst více
  • Evka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na Demona som sa tesila ako male dieta na Vianoce. Preco? Jednoducho preto, ze Damian aj s jeho demonickym ja sa stal mojim dalsim kniznym manzelom. Jednoducho bol skvely a aku mal s Jess a detmi trpezlivost. Jess dokazala, ze stale sa oplati bojovat ako spravna zena a matka a mala stastie, ze mala v Lene tak dobru kamaratku a ziskala aj ostatnych. Milujem knihy, kde su rozkosne a sikovne deti a este viac milujem knihy kde je obrovska rodina ( ci uz pokrvna alebo nie ). Doslova som cakala kedy sa co stane a co sa ako vysvetli. Jednej osobe by som v pribehu najradsej aj osobne jednu strelila ale Jess to nakoniec vyriesila k mojej spokojnosti. Chlapci ukazali, ze su tu jeden pre druheho a su si ako bratia. A ocenujem, ze ma kniha do deja vtiahla a citila som sa akoby som tam bola s nimi ( preto ja osobne toto od knih ocakavam ). Bonusova kapitola mi najprv neprisla a potom som mala problem si ju stiahnut. No a potom ma strasne sklamala, a az som lutovala, ze som si ju stiahla, nebolo tam citit nic ,(pre mna osobne) ani citit tu sudrznost a iskru, ktoru som citila pri citani prveho a druheho dielu a nemyslim si, ze by sa takto zachovali ked konecne ziskali co chceli a boli pre seba ako bratia a jedna rodina. Po jej precitani som nechapala a pytala sa "Coze?"

    Přečíst více
  • Jana Nešvarová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížku jsem přečetla během dvou dní. Super. Už se těším na další.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 286 Kč Nápověda