0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 27. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
509 Kč s DPH
Běžně 569 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
What makes a real salade niçoise?What type of cheese is officially France's stinkiest? Why does the sandy carrot have such a superior flavour? And who exactly are the Brotherhood of the Knights of the Giant Omelette? Leading expert on French food and culture Carolyn Boyd shares the stories behind the country's most fascinating foods and… Přejít na celý popis
Nejprodávanější daňová publikace v ČR! Nové a úplné znění všech daňových zákonů s účinností k 1. 1. 2025 již v prodeji. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
What makes a real salade niçoise?What type of cheese is officially France's stinkiest?
Why does the sandy carrot have such a superior flavour?
And who exactly are the Brotherhood of the Knights of the Giant Omelette?
Leading expert on French food and culture Carolyn Boyd shares the stories behind the country's most fascinating foods and ingredients.
Spanning every region of France and divided into 200 separate vignettes, each entry blends history and travel, personal anecdote and recipes. Amuse Bouche is a book to be devoured: a beautifully illustrated, joyous celebration of French food, and a charming, practical guide to inspire your own travels - whether you're a proud Francophile or don't know your ficelle from your flûte.
- Nakladatel
- Profile books
- Rozměr
- 218 x 144 mm
- datum vydání
- 6.06.2024
- Počet stran
- 362
- Hmotnost
- 480 g
- isbn
- 978-1-80081-038-9
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- ean
- 9781800810389
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.