0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 6. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
509 Kč s DPH
Běžně 569 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
What makes a real salade niçoise?What type of cheese is officially France's stinkiest? Why does the sandy carrot have such a superior flavour? And who exactly are the Brotherhood of the Knights of the Giant Omelette? Leading expert on French food and culture Carolyn Boyd shares the stories behind the country's most fascinating foods and… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Glucose Revolution : The life-changing power of balancing your blood sugar
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Asian Pantry
-
Greekish
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
Ottolenghi COMFORT
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Dinner
-
The Food of Italy
-
Cocina de Andalucia
-
NOVINKA The Food For Life Cookbook
-
Persiana Everyday
-
Taste : My Life Through Food
What makes a real salade niçoise?What type of cheese is officially France's stinkiest?
Why does the sandy carrot have such a superior flavour?
And who exactly are the Brotherhood of the Knights of the Giant Omelette?
Leading expert on French food and culture Carolyn Boyd shares the stories behind the country's most fascinating foods and ingredients.
Spanning every region of France and divided into 200 separate vignettes, each entry blends history and travel, personal anecdote and recipes. Amuse Bouche is a book to be devoured: a beautifully illustrated, joyous celebration of French food, and a charming, practical guide to inspire your own travels - whether you're a proud Francophile or don't know your ficelle from your flûte.
- Nakladatel
- Profile books
- Rozměr
- 218 x 144 mm
- datum vydání
- 6.06.2024
- Počet stran
- 362
- Hmotnost
- 480 g
- isbn
- 978-1-80081-038-9
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- ean
- 9781800810389
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad