Czech cuisine a modern approach
Czech cuisine a modern approach - Eva Filipová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

200 nejlepších seriálů všech dob

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1299 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

200 nejlepších seriálů všech dob

Klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Leoš Kyša: Syndikát Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Sdílet

kategorie
Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
Nakladatel
Pragma
Rozměr
197 x 276 x 19
datum vydání
27.11.2008
ean
9788073491383
Počet stran
224
Hmotnost
1000 g
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-80-7349-138-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda