0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť… Přejít na celý popis
Nový děsivý případ v sérii Detektiv Joona Linna. Lars Kepler je zpátky! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Defektní Pieniny (Defekt)
-
Defektní Denník nášho dieťatka (Defekt)
-
BESKY. Pečeme nebesky
-
Defektní Watching Edie (Defekt)
-
Lulus cukrárka
-
Defektní Second Chance (Defekt)
-
Defektní The Knives (Defekt)
-
Defektní The Dinner Party (Defekt)
-
Defektní Big Picture Atlas (Defekt)
-
Defektní Little Blue and Little Yellow (Defekt)
-
Štědré a Voňavé
-
Defektní The Book of Speculation (Defekt)
-
Defektní The Demolished Man (Defekt)
-
Defektní The Madonnas of Leningrad (Defekt)
-
Defektní Yes please Spot! - Ladybird Re (Defekt)
-
Jak vaříme u Matěje
-
Čarovné Slovensko 2. vydanie
-
Česko slovenský Slovensko český slovník
-
Defektní Hunter x Hunter Zarámovaný plakát - Key Art Map (Defekt)
-
Vojtěch Vrtiška: Kuchařka
-
BESTSELLER Gazely
-
Defektní Tvoje měkoučká kamarádka sovička (Defekt)
-
Naše Slovensko
-
Moderní česká cukrařina
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu.
Túžili ste vedieť, ako temperovať čokoládu či ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 198 x 253 x 21
- jazyk
- slovenština
- Počet stran
- 196
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-551-9035-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 27.09.2023
- ean
- 9788055190358
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE