0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou… Přejít na celý popis
Prokleté vraždy, inteligentní detektiv a psychotický padouch. Na japonské střední škole začíná hra na život a na smrt... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Zvěřina - Jak na to
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Domácí zabijačka
-
Grilování
-
Oheň a dým
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Zvěřinová kuchařka
-
Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Keto grilování
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Zvěřinová kuchařka
-
Dokonalý steak
-
Nože v kuchyni
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.
Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 218 x 272 x 16
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 142
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7541-323-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.11.2022
- ean
- 9788075413239
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola