0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 15. 8. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
258 Kč s DPH
Běžně 288 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
K tomuto produktu zákazníci kupují
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 138 x 217 x 13
- datum vydání
- 23.11.2016
- isbn
- 978-80-209-0418-8
- Počet stran
- 120
- Hmotnost
- 290 g
- datum dotisku
- 10.12.2024
- ean
- 9788020904188
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 3
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.