0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje… Přejít na celý popis
Při rutinní pitvě oběti autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová nesrovnalosti a povolá detektiva Roberta Huntera. Oběť byla před smrtí mučena. Sériový vrah své činy maskuje jako nehody...
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
-
Super jednoduché veganské sýry
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni
-
Kouzlo domácí pekárny
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Peče celá země
-
BESTSELLER Lahůdková
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Domácí zabijačka
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Tvarohové zákusky a dezerty
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Bible domácího pečení
-
Pochoutky z chaloupky - 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Kváskové pečení
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Grilování
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 170 x 235 x 15
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7541-265-2
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 27.01.2021
- ean
- 9788075412652
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.